KLASICKÁ METODA VÝROBY SEKTU S INOVATIVNÍM STYLEM
REBULA MU DODÁVÁ JEDINEČNÝ CHARAKTER
SENZUÁLNÍ VLASTNOSTI
Barva: jemné bublinky, šlechtické zlato
Vůně: elegantní, ovocná a květinová vůně jsou dominantní, ale zaokrouhlují se rezervovanou krustovou notou
Chuť: suchá s pozoruhodně dlouhou koncovkou, harmonická svěžest podporuje silnou strukturu
Podávat s: před večeří, vhodné pro pokrmy s vkusem, jako je telecí maso, grilovaná krůtí prsa, marinované rybí carpaccio s citrusy
Stárnutí: uchovává se na tmavém místě až 3 roky
Teplota podávání: 6 - 8 ˚C
PŮVOD
Oblast vinohradnictví: Brda
Vinařství: San Martin
Pozice vinic: východ, severovýchod
Tvar vinic: terasovitý
Nadmořská výška: 80 - 200 m
Vinařská metoda: single Guyot
Věk vinic: 10 - 25 let
Typ půdy: flysch, marlstone, pískovec
Podnebí: středomořské smíšené s alpským
HROZNY
Odrůda: 50 % Chardonnay, 30 % Rulandské modré, 20 % Rebula
Sklizeň: výhradně ruční výběr hroznů
Fermentace: 100 % v nerezové oceli
Sekundární fermentace: v lahvích
Zrání: 48 měsíců
PARAMETRY
Ročník: 2010
Objem alkoholu: 12,5 % obj.
Kyseliny: 5,29 g/l
pH: 3,22
Zbytkový cukr: 13,3 g/l
PROMO AKCE - PŘI OBJEDNÁVCE NAD 2.000 KČ BALENÍ SKVĚLÉ ITALSKÉ KÁVY AMIGOS ZDARMA!